5 tips per tenir més seguidors a Instagram

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Et donem una estratègia senzilla per començar a destacar el teu compte.

Instagram s’està convertint ràpidament en una de les plataformes de xarxes socials més seguides del planeta. Tot i que molts negocis es concentren només a Facebook i LinkedIn, Instagram ha demostrat ser part integral de l’èxit digital d’una empresa.

Necessites començar a guanyar seguidors. Aquí hi ha alguns tips que podrien ajudar-te a aconseguir-los.

1. Tria un nínxol apassionat

Els comptes d’Instagram que es tornen més populars són aquelles que s’enfoquen en un o dos nínxols específics i només publiquen contingut relacionat sobre aquests temes. És millor trobar una àrea que t’apassioni o coneguis molt bé i només publicar sobre ella.

2. Publica contingut meravellós constantment
Si vols tenir un munt de seguidors a Instagram, has de publicar contingut d’alta qualitat TOT el temps. Això vol dir que has d’experimentar, i ja no ens referim a la qualitat sinó al contingut. Moltes vegades ha passat que t’ha agradat molt una imatge frontal, per exemple, però que a la majoria de persones els hi ha agradat més en una altra perspectiva. Prova i penja diferent contingut per tenir clar que és el que agrada el teu públic.

3. Els peus de foto ha de ser inspiradors i motivants
Un bon peu de foto pot acabar de marcar tota la diferència, pel que necessites assegurar d’usar-los a favor teu. Quan escrius un peu de foto has de tractar de fer quatre coses: captivar, motivar, inspirar i donar una experiència extra del teu vídeo o foto. Així que ja saps, inspira’t i enamora el teu públic amb les teves paraules.

4- Quantes vegades al dia publico?

Quan el teu compte comença a créixer i comences a guanyar seguidors, pots començar a publicar més durant el dia, per exemple, una al matí, una a la tarda i una última a la nit.
Aquí va una fórmula molt simple que pot guiar-te per saber quant publicar al dia:

1-1000 seguidors, 1-2 publicacions.
1,000-10,000 seguidors, 2 -3 publicacions.
10,000-50,0000 seguidors, 3 – 4 publicacions.
100,000-500,000 seguidors, 5 – 6 publicacions.
500,000 – un milió de seguidors, 8 – 10 publicacions.

5. Utilitza hashtags
Els hashtags són una característica important d’Instagram pel que has de saber usar-los de manera correcta en les teves publicacions. Sigues estratègic amb les etiquetes que vulguis utilitzar. Estudis i estadístiques demostren que utilitzar entre 3 i 5 hashtags és el més òptim per a aquesta xarxa social.

Els teus hashtags han de representar el vídeo o la foto (no posis etiquetes irrellevants només per arribar a més persones). Recomanem fer servir etiquetes descriptives de dues paraules que representin el teu post.