Andreu Mas i Jordi Grau parlen del seu llibre avui dijous a Més324

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Puigdemont el president @KRLS, llibreria 22, girona, llibres, andreu mas, jordi grau, marta madrenas, joan vidal i gayolà

 

Els periodistes Andreu Mas (director de Nautilus.cat) i Jordi Grau (director de l’edició de comarques de Girona d’El Punt Avui) participaran avui dijous a partir de les 21.50h al programa Més324 que dirigeix i presenta el periodista Xavier Graset. Mas i Grau, autors del llibre Puigdemont, el president @KRLS editat per Editorial Pòrtic del Grup 62, compartiran taula amb els autors d’altres llibres sobre el President de la Generalitat de Catalunya. Hi seran: Carles Porta (que ha escrit L’amic president), Pep Riera (autor d’Em dic Carles), Josep Maria Flores (De Pedra Picada) i Carles Ribera (que ha completat el llibre que als anys ’90 va escriure el mateix Puigdemont i que porta per títol Cata… què?). Tots ells ja van coincidir fa pocs dies al programa L’Illa de Robinson que prensenta el periodista Eduard Berraondo a El Punt Avui TV.

D’altra banda, dissabte passat dia 2 d’abril Andreu Mas i Jordi Grau van presentar a la nova sala annexa de la Llibreria 22 el seu llibre, acompanyats de l’alcaldesssa de Girona, Marta Madrenas, i de Joan Vidal i Gayolà, exconseller de Governació al primer govern Pujol i expresident de la Diputació de Girona. La presentació va ser un èxit, atès que la sala va arribar a desbordar la seva capacitat.