Ara és el moment de mullar-se per l’Ictineu3

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Un dels nostres clients, Ictineu Submarins, de Sant Feliu de Llobregat, està a la fase final del projecte que ha de convertir Catalunya en el novè país del món que pot baixar a més profunditat: 1.200 metres. Tenen a tocar dels dits el moment de poder posar el submarí a l’aigua, però els cal una darrera empenta en el finançament. No es pot deixar perdre un projecte que ha comportat gairebé deu anys de feina, i en el qual s’hi han invertit 2,5 milions d’euros. Un cop esgotades totes les vies habituals de finançament per a un projecte de R+D+I, l’empresa ha considerat que cal recórrer al poble català perquè completi allò que les administracions no fan.

Des de Nautilus hem dissenyat una ambiciosa campanya per aconseguir els 60.000 euros que necessita la companyia de capital 100% català. El projecte està ubicat a la plataforma Verkami -hi podeu fer donacions clicant aquest enllaç http://vkm.is/Ictineu3– i hem plantejat una intensa campanya durant 40 dies per portar la crida d’auxili de l’empresa als mitjans de comunicació de tot al país i a les xarxes socials. Si el projecte aconsegueix arribar als 60.000 euros serà el segon de tot l’Estat espanyol i de la plataforma de micromecenatge Verkami que més diners haurà recaptat, després del documental L’Endemà d’Isona Passola. Hi ha recompenses prou bones i originals per compensar les persones, empreses i col·lectius que facin les seves aportacions.

Hem elaborat material gràfic divers. Un pòster que és obra del dissenyador banyolí Enric-Sigfrid Crespi i aquest vídeo que il·lustra el post realitzat conjuntament amb Ipanema Films. Som-hi tots!! És el moment de mullar-se definitivament per l’Ictineu3!!