Be Lazy, professionals en l’assistència i oferta de serveis per a turistes i nous residents russos

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Des de l’agència de comunicació Nautilus ens fa especial il·lusió poder-vos presentar el nou web que hem creat per a Be Lazy, un nou concepte de serveis d’assistència personal pensat des de Barcelona i enfocat als nous perfils de turistes i residents russos; un públic amb característiques molt definides i amb un alt poder adquisitiu.

be-lazy

El luxe pot manifestar-se de moltes maneres: un plat exquisit, una peça de vestir a mida, unes vacances en alguna destinació singular o una experiència única amb amics o familiars. El cas és que el nou turisme rus, d’alt poder adquisitiu, té en ment Catalunya i, en concret, Barcelona, com una de les seves principals destinacions de vacances, oci i, fins i tot, per a constituir una segona residència.

Arran d’aquest símptoma que està sacsejant el mercat, Be Lazy ha nascut com una plataforma ideal per assessorar i oferir serveis de manera personalitzada a aquest nou target. A Nautilus ens ha encarregat el desenvolupament del seu web, que s’ajusta a les prestacions indicades als seus objectius empresarials, transmet la imatge adequada per al target objectiu i, com sempre, compleix amb els estandards web actuals, com és el cas del disseny responsive per a una òptima navegació des de qualsevol dispositiu (tauleta, mòbil, escriptori). Alhora, es tracta del primer web que des de la nostra agència hem publicat en idioma rus com a versió principal.

Entra a www.be-lazy.com i descobreix el personal assistance per al públic rus, com és el cas dels serveis Assistent personal, Reubicació a Barcelona, Turisme mèdic, Suport jurídic, Béns i inversions, Oci i temps lliure i Luxury Broker.