El CCN presenta un nou estudi sobre la independència

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

 

El Cercle Català de Negocis va presentar al Col·legi d’Economistes de Catalunya el seu darrer estudi. Un extens i exhaustiu treball de més de 140 pàgines que  avala que la independència de Catalunya també pot ser favorable econòmicament per a Espanya.  Perquè això sigui possible, però, l’Estat hauria de canviar el seu model econòmic un cop es consumi la secessió. El treball, titulat “Per un millor futur pels estat independents d’Espanya i Catalunya en sintonia amb la UE”,  aporta arguments econòmics per defensar la teoria del benefici mutu, el win-win.

L’estudi es va presentar amb una conferència de premsa davant de nombrosos mitjans de comunicació, entre ells Catalunya Ràdio, l’Agència Catalana de Noticies, el Punt Avui o la cadena Ser. Albert Macià, responsable del Grup d’Estudis del CCN, i Albert Pont, president de l’entitat, van ser els encarregats d’explicar l’informe. Just després Albert Pont va parlar-ne en el programa Migdia de 8TV, que presenta Ruth Jiménez.

Veure el vídeo de 8TV aquí

Pont8tv

La presentació va tenir ressò també en diversos mitjans com 3/24.cat, el diari Ara o mitjans digitals com Vilaweb o El Singular, que fins i tot n’ha dedicat el seu editorial.

En els darrers quatre anys Nautilus ens hem fet càrrec de la comunicació i de la gestió de les xarxes socials del Cercle Català de Negocis, assolint l’objectiu de dotar a l’entitat d’una major projecció mediàtica, fins i tot a nivell internacional, amb mencions a articles de diaris de prestigi com el Financial Times i The Guardian