El meu navegador està ple de publicitat

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Moltes vegades ens trobem amb clients i usuaris que tenen els navegadors fins al capdemunt d’eines que no utilitzen. Solen ser aquelles coses que “s’instal·len soles”. Bé en realitat per instal·lar-ho generalment hi ha d’haver una acció prèvia, s’ha de ser prudent sempre i no acceptar qualsevol cosa. Sí ho sé a vegades les “condicions d’ús” són llarguíssims i ningú se’ls llegeix però tampoc hem de fer “Següent, Següent” a tot!

El que s’instal·la en general s’anomena Adware, que l’única finalitat és que tu facis clic als enllaços i et van obrint continuament pàgines amb contingut que en general no t’interessa. Spam.

adwcleaner-nautilus-web

AdwCleaner és una eina de seguretat molt fàcil d’utilitzar que ens permetrà alliberar-nos de tot l’adware del nostre equip en qüestió de segons amb només fer una anàlisi ràpida.

Així doncs, l’aplicació s’encarregarà de detectar i eliminar qualsevol adware, PUP / LPI (Programes Potencialment No Desitjables), Toolbars o aplicacions Hijacker.

El millor de l’aplicació és sense cap dubte la seva interfície i la comoditat per usar-la. I és que no haurem d’instal lar res, només fer doble clic sobre l’aplicació i començar a usar-la. Un altre clic més ens permetrà desfer-nos de tots aquests programes indesitjables i deixar com una patena l’ordinador.

1359131497-1

AdwCleaner és una aplicació que millora considerablement la protecció del nostre equip, ja que només haurem de tenir descarregada o ficada en un dispositiu USB, per utilitzar-la i lliurar-nos de qualsevol problema del nostre equip.

Per baixar-te l’aplicació pots fer-ho des d’aquí.

Baixa AdwCleaner