L’equip

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.
Andreu Mas

Andreu Mas

Director i soci fundador

Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Periodista i escriptor. D’El Punt n’ha estat director adjunt,  director regional de Barcelona, de Relacions Institucionals i de l’edició del Barcelonès Nord. El 2008 funda Nautilus Comunicació i Cultura i el 2014 Oxygyrus Media SL, empreses que comparteixen la marca Nautilus.cat. Nascut a Badalona i veí de Banyoles, l’Andreu Mas és autor d’una desena de llibres d’assaig i també és el director del diari digital d’opinió www.lliureimillor.cat.

Roser Francisco

Roser Francisco

Sòcia fundadora

Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Vinculada durant deu anys al diari El Punt, fins al 2009 va ocupar els càrrecs de Secretària de Direcció comercial del departament de Relacions Institucionals i del director editorial del rotatiu a Barcelona. A Nautilus Comunicació i Cultura ha estat la persona responsable de la gestió econòmica i financera de l’empresa, en el càrrec de Directora gerent. La seva vocació pels números l’ha combinada amb la proactivitat a les xarxes socials.

Miquel Rof

Miquel Rof

Soci fundador

Llicenciat en Belles Arts (especialitat Disseny) per la Universitat de Barcelona. Creador de la publicació electrònica L’Etapa Groga, finalista dels premis Junceda. Il·lustrador d’El Punt, el suplement Cultura/s de La Vanguardia, Lovercraft Magazine i Cavall Fort, entre d’altres. Autor i dibuixant de la sèrie de relats infantils “Txangu” d’Ed. Saragossa. Forma part de l’equip editorial del secretariat interdiocesà de catequesi. És soci fundador de Nautilus Comunicació i Cultura, del qual n’és una de les principals ànimes creatives.

Jordi Creixell

Jordi Creixell

Director de projectes

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat redactor dels diaris El Punt Avui (edició Barcelonès Nord) i d’El 9 Esportiu, etapa que va tancar l’any 2011. Ha col·laborat, també, en mitjans de comunicació locals i en els departaments de premsa de diverses federacions esportives. El 2014 s’incorpora a Nautilus, on desenvolupa tasques de relació amb els mitjans de comunicació, redacció de notes de premsa i gestió de blogs i xarxes socials. Coordina www.lliureimillor.cat.

Paula Garrofé

Paula Garrofé

Experta en xarxes socials

Grau de disseny gràfic avançat. Grau de marketing i comunicació 2.0. La Paula s’afegeix a l’equip el 2015 com a experta en xarxes socials. És una coneguda blogger i col·laboradora habitual amb marques de moda sota el sobrenom de Sophia Dee Chic. Ha estat inclosa en el Rank 30 entre els 100 experts en Social Media a l’Estat amb més autoritat a Twitter.

Silvia Molera

Silvia Molera

Especialista en WordPress

M’agrada aquesta feina, encara que no vull ni recordar el temps que fa que em dedico a fer pàgines web amb WordPress, als grafismes i a la formació informàtica. Vaig crear mama.cat amb la idea d’integrar la informàtica en la vida diària de les persones i fer-les autònomes en l’ús de les tecnologies digitals. Ara, aixoplugada per aquest magnífic equip, continuo el meus aprenentatges , atenta, treballant per interpretar les vostres necessitats de comunicació.