Llibre “l’Objectiu” per a la campanya solidària #paralosvalientes de Sant Joan de Déu

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Tenim un nou projecte i un nou repte per assolir.

L’Hospital de Sant Joan de Déu està portant a terme una campanya per recollir 30 milions d’euros per crear l’SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa. Cada cop estan més a prop de l’objectiu. A la campanya, que en l’àmbit internacional porta el hastag #paralosvalientes, s’hi han anat sumant nombroses entitats i institucions, entre elles cossos de la policia local de tot el país.

Jaume Hernàndez ha apostat per la fòrmula del llibre perquè creu que pot ajudar les persones que volen fer-se policies (una feina de servei a les persones) i alhora recollir diners per Sant Joan de Déu. Des de Nautilus ens hem entossudit en assolir i superar l’objectiu d’aquest Verkami perquè les dues coses s’ho valen.

En Jaume, policia local i escriptor, narra al llibre “l’Objectiu” com és el dia a dia del cos policial més pròxim als ciutadans. Condueix als lectors, a partir de la seva experiència personal, per totes les etapes que cal cremar i descobreix com de difícil però també d’enriquidor és l’ofici. Un cop assolit el Verkami, tots els beneficis de la venda del llibre es dedicaran al projecte #paralosavalientes de l’Hospital Sant Joan de Déu. Si se supera l’objectiu marcat de micromecenatge, el sobrant també es dedicarà a la mateixa causa.

Pots ser mecenes, fer que aquest llibre es publiqui i aconseguir que els diners de la seva venda es destinin a la campaña de L’Hospital de Sant Joan de Déu per a crear el SSJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil más gran d´Europa.

El teu nom sortirà en el mur “Ho han fet possible” de la part final del llibre, a part de rebre el llibre, una samarreta única realitzada per un artista sorpresa, una làmina d´una sèrie numerada feta especial i únicament per a l´ocasió d´un artista català…  Per ser mecenes del llibre i saber més sobre les recompenses visita: 👉 Verkami

“L´Objectiu” és un llibre per a tothom, una eina per a aspirants a polícies, amb un objectiu: lluitar contra el càncer infantil.

En aquest vídeo ens emociona veure la gran força que tenen els nens davant aquest mostre que és la Leucèmia. Ens donen una gran lliçó de com lluitar contra ella i viure el dia a dia.