GoodGut presentada amb èxit

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

La presentació de l’empresa gironina GoodGut SL de la qual Nautilus es fa càrrec de la comunicació, gestió de xarxes socials i projecte web es va presentar amb èxit ahir al Parc Científic de Girona.

GoodGut, capdavantera a nivell estatal en el disseny de sistemes de suport al diagnòstic i al tractament en base a la microbiota intestinal, és la tercera empresa spin-off biotecnològica de la Universitat de Girona i la primera de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona.

La presentació de l’empresa i del nou sistema de detecció de càncer de còlon i recte que està desenvolupant va despertar un gran interès davant dels mitjans de comunicació que van assistir a l’acte. En total, una quinzena de mitjans d’arreu del territori català però també d’abast estatal van presenciar la presentació. En destaquem el cobriment que va fer Televisió de Catalunya, Tv3, que va obrir el telenotícies migdia comarques; Televisió de Girona que va escollir també la presentació de GoodGut i la innovació en la detecció del càncer de còlon per obrir l’informatiu del migdia; el destacat a portada que en fa el diari El Punt Avui a banda d’una plana sencera i la contraportada, i Catalunya Ràdio Girona que va obrir l’informatiu del migdia amb GoodGut.

L’equip, amb una llarga trajectòria investigadora i emprenedora està format per Xavier Aldeguer, cap de departament de Digestologia de l’Hospital Josep Trueta; Jesús García-Gil, catedràtic de la Universitat Josep Trueta, Mariona Serra, directora general i Jaume Amat de Bioemprèn com a Strategic Advisor.

VÍDEO TV3 Telenotícies Migdia

captura tv3

VÍDEO TV Girona Informatiu Migdia

captura tv gir

El Punt Avui

captura el punt

Catalunya Ràdio Informatiu Migdia

captura cat radio

Altres mitjans que comunicació que van assistir a l’acte: Rac1, La Vanguardia, El País, Diari ARA, Agència EFE, EuropaPress, l’Agència Catalana de Notícies, La SER, diari El Mundo. Posteriorment la notícia ha tingut més repercussió i els mitjans que n’han fet resó han estat fins i tot més.