L’empresa biotecnològica gironina GoodGut SL. estrena web i presenta un nou sistema de detecció de càncer de còlon pioner a l’Estat

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

GoodGut SL. ha confiat en Nautilus per a renovar la seva pàgina web, gestionar la comunicació i iniciar el seu camí en les xarxes socials. GoodGut SL.  és una empresa biotecnològica gironina  dedicada al disseny de sistemes d’anàlisis i productes terapèutics pel suport al diagnòstic i al tractament de malalties digestives amb l’objectiu de preservar la salut digestiva, basat en un know-how que concep la microbiota intestinal com a  factor determinant pel desenvolupament de les malalties digestives.

El nou site de l’empresa exposa per una banda una visió més corporativa de l’empresa, els serveis i els productes amb els que està investigant i desenvolupant; i per altra banda una vessant enfocada a tota aquella gent que cerqui informació sobre malalties digestives. El nou web, disponible en 3 idiomes, presenta un disseny senzill amb el principal objectiu de que sigui un espai entenedor i de fàcil navegació per a qualsevol usuari.

Presentació 18 de juny 

GoodGut SL., capdavantera a nivell estatal en el disseny de sistemes de suport al diagnòstic i al tractament en base a la microbiota intestinal, es presenta demà dimecres dia 18 de juny a les 11 hores al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona. La mateixa presentació de l’empresa servirà per presentar un nou sistema de detecció del càncer de còlon i recte pioner a l’Estat espanyol: el RAID-CRC.

Innovació en la detecció del càncer de colon

GoodGut està desenvolupant un nou sistema de detecció del càncer de còlon que funciona com a biomarcador per detectar aquesta patologia de manera precoç i eficaç: el RAID-CRC. Actualment, la tècnica més utilitzada per detectar càncer de còlon i recte és un test de sang oculta en femta, que, en el cas que aquesta prova surti positiva, cal realitzar una colonoscòpia al pacient per confirmar el diagnòstic. El producte que està desenvolupant GoodGut, és més fiable que el test actual, minimitza els errors, de manera que caldrà realitzar menys colonoscòpies que actualment.