Mailchimp renova el seu editor

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Mailchimp és una eina excel·lent per gestionar l’email marketing d’una PIME. Si disposem d’una base de dades que no arriba a les 2.000 adreces email podem enviar fins a 12.000 correus amb newsletters cada mes de manera gratuïta, amb un conjunt de prestaciones totalment professionals i, en molts casos, brillants.

Dit això, només cal recordar que l’email marketing segueix sent l’eina més eficaç i econòmica per aconseguir optimitzar conversions (clicks, tràfic web, registres a un formulari, vendes per ecommerce, etc.). Per Nautilus, com a agència de comunicació integral, és una eina que utilitzem a diari per treballar l’email marketing de petites i mitjanes empreses de Girona i Barcelona.

Els seus avantatges i facilitats quant a prestacions són molt potents per a petits i mitjans volums de bases de dades, com és el cas de les petites i mitjanes empreses: gran usabilitat d’ús, excel·lents informes de campanyes, gran varietat de creació de formularis (registre, reenviament, confirmació, baixa,…), bona funcionalitat en creació de llistes i importació de contactes, bona integració per API’s i, sobretot, el seu fàcil i elegant sistema de disseny de plantilles de newsletters.

mailchimp

Precisament quant al seu editor de disseny de plantilles, l’Email Designer, Mailchimp acaba d’anunciar que ha fet reformes. I tot sembla que per millorar. Fa poc temps ja van instal·lar una nova funcionalitat per crear fàcilment plantilles funcionals i elegants a partir d’arrossegar i col·locar petits frames a una plantilla base. Doncs bé, la setmana que ve, el gegant dels gestors d’email marketing ha anunciat que totes les plantilles passaran a gestionar-se amb l’Email Designer. Totes les que ja tinguem guardades no es perdran i simplement s’adaptaran a aquesta nova funcionalitat de gestió ràpida i, alhora, gaudiran de moltíssimes noves prestacions. Està pensat per treballar ràpid, amb flexibilitat per canviar o afegir blocs de contingut o imatges amb múltiples formes i, alhora, és un editor multiplataforma, pensat per editar tant en modalitat d’escriptori, tauleta o fins i tot des del teu smartphone.

A Nautilus tenim clares les oportunitats de l’email marketing. Creem i executem estratègies de marketing apostant per les campanyes de correus massius segons els objectius sobre la taula perquè aquesta és una eina amb retorn de la inversió. Descobreix les oportunitats de l’email marketing.