Presentem a Girona el llibre Puigdemont, el president @KRLS

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Aquest dissate, dia 2 d’abril, a les 12 del migdia presentem a Girona, a la Llibreria 22 (C/ de les Hortes, 22), per primer cop el llibre Puigdemont, el president @KRLS que han escrit pels periodistes i escriptors Jordi Grau i Ramió (director de l’edició de Girona d’El Punt Avui) i Andreu Mas (director de Nautilus.cat). La presentació anirà a càrrec de la Il·lustríssima alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; i de l’Honorable Senyor Joan Vidal i Gayolà, exconseller de Governació del primer govern Pujol i expresident de la Diputació de Girona.

Lliureimillor.cat avança sencer el prefaci del llibre, perquè els lectors es puguin fer una idea del que trobaran en aquest llibre que ha estat qualificat pel diari El País com “el millor dels quatre” que han sortit a la llum durant aquest mes de març. La crítica, molt dura amb el conjunt dels volums editats, qualifica el de Grau i Mas com “el més complet”.

Avui divendres, a les nou del vespre, els dos autors, juntament amb la resta dels que han escrit sobre el President participen al programa L’Illa de Robinson d’El Punt Avui TV. Finalment aquest diumenge, la revista Presència dedica un especial a Carles Puigdemont que inclou una entrevista amb els seus biògrafs.