Serveis

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Marketing Digital i Publicitat

Dissenyem i gestionem la teva campanya de marketing a la xarxa i de publicitat als mitjans de comunicació. Som l’eina per fer arribar el teu projecte a bon port, al teu públic objectiu online i offline.

Comunicació i Relacions Públiques

Fem que siguis notícia i un actor a tenir en compte en les informacions dels mitjans i líders d’opinió. Som el braç comunicatiu de la teva organització.

Web i Xarxes Socials

Construïm la identitat digital del teu negoci. La comunicació social a la xarxa va arribar per quedar-se i calen professionals per comunicar bé online i per fidelitzar la teva comunitat.

Desenvolupament Web i de Software

Creiem en la tecnologia i en el desenvolupament web com a recurs per oferir solucions eficaces i innovadores al teu negoci o projecte. La tecnologia ofereix oportunitats que cal aprofitar.

Fundraising i Patrocini

Fem realitat els teus somnis. Una dilatada experiència en l’àmbit comercial ens converteix en un instrument molt útil per afrontar la recerca de recursos i de finançament.

Serveis Editorials

Nautilus disposa de l’experiència i de les eines editorials per tirar endavant el teu projecte. Des d’una novel·la fins a qualsevol tipus de publicacions editorials corporatives per a la teva empresa.