Web i Xarxes Socials

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Creació d’identitats digitals corporatives

Les empreses i professionals han de tenir una identitat clara a l’espai del world wide web en tots els seus àmbits, incloses les potents xarxes socials. Construïm identitats de manera global estrictament lligades a la realitat de cada companyia.

Reputació on line i posicionament natural

La xarxa és un immens espai de conversa 24 hores al dia, 365 dies a l’any. Convé tenir les orelles atentes per saber què diuen d’un i quins missatges es poden emetre. Alhora, un bon posicionament SEO o SEM ajuda a tenir millor reputació que la competència. Fem d’orelles i de mans.

Community management i xarxes socials

El boom de les xarxes socials ha fet creure a algunes persones que tothom pot exercir de gestor de comunitats o, dit d’altra manera, de community manager. Un community, però, no és
un simple gestor de continguts. És qui posa en contacte l’empresa amb el món que l’envolta. És la personificació de la seva identitat corporativa. El seu comercial a internet. Els seus ulls i la seva boca. Nosaltres fem aquesta tasca.

E-mail màrqueting

No rebutgis mai cap estratègia perquè no estigui de moda. L’e-mail màrqueting fet servir de manera sensata pot arribar a ser molt útil. És imprescindible fer servir les eines que existeixen per mesurar-ne l’eficàcia i evitar convertir-se en spammers. La integrem a moltes de les nostres campanyes de comunicació.

Comerç digital

L’e-commerce guanya terreny com a complement al comerç tradicional o com a línia única de negoci. Té l’avantatge de no tenir fronteres però demana una bona coordinació logística i seguretat en els sistemes de pagament online. Creem botigues i afegim plataformes per reconvertir webs tradicionals a clients que ho necessiten.

Disseny i conceptualització web

Conceptuem webs (missatge, imatge, fluxos interns…), sota els criteris d’usabilitat i arquitectura web més eficients per a l’usuari. La nostra tasca es completa amb l’execució del disseny del site, ja sigui amb els nostres dissenyadors i programadors o amb partenariat amb altresempreses col·laboradores.

Anàlisi web

Els nostres clients no sempre necessiten un canvi d’imatge, per això oferim un servei d’anàlisi i consultoria web per determinar què cal modificar o millorar d’un web ja existent, per optimitzar-ne al màxim el rendiment o la posició en cercadors.

Continguts web

Redactem copys per a clients, per a dissenyadors web i per a empreses partners que porten el comandament d’un projecte. Quan ens fem càrrec d’un projecte de manera global no només assumim directament la programació i el disseny, també la redacció dels continguts. Som integrals.