Una nova funció de Chrome per estalviar en dades mòbils

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Google ha posat a disposició dels usuaris noves funcions de Chrome per a mòbils. Una d’elles ajudarà a reduir l’ús de dades i estalviar en la factura del mòbil quan es navega amb Chrome per Android i iOS. Facilita la detecció i consum de continguts.

Quan s’activa, la gestió d’ample de banda i la compressió de dades de Chrome es pot reduir l’ús de dades fins a un 50% quan es navega per internet. Aquesta funció també activa la tecnologia de navegació segura de Chrome que ajuda a protegir contra les pàgines web malintencionades.

chrome2Per començar a estalviar dades i a crear una experiència de navegació encara més segura, cal que anem a “Ajustaments”> “Gestió d’ample de banda”> “Reduir ús de dades”. A continuació, només s’ha d’activar l’opció ON. Des d’aquest mateix menú, podem comprovar quant ample de banda estalviem al mes al navegar amb Chrome.

Per provar aquestes funcions en dispositius Android i iOS, cal descarregar les últimes versions de Chrome per a mòbils que aviat estaran a Play Store i app Store.