Us presentem l’estand que hem ideat, dissenyat i muntat per Carns Trias a Fira Àpat de Barcelona

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

Bona tarda !!! Us deixem un recull d’imatges d’un projecte acabat de sortir del forn. Des de Nautilus.cat hem estudiat, treballat i portat a terme l’estand E24 de l’empresa Carns Trias a Fira Àpat 2015 que des d’avui i fins diumenge es celebra a Barcelona al recinte de Les Arenes. Es tracta d’una trobada a nivell professional del sector català de l’alimentació basada en els productors locals per tal de generar contacte amb distribuïdors, botigues, cuiners, responsables de restaurants i hotels, així com també amb el públic en general.

Perquè us en feu una idea aquí teniu unes fotografies de l’estand. Amb el principal objectiu d’apropar la qualitat de la carn que caracteritza l’empresa Carns Trias de Banyoles al visitant, hem col·locat unes grans lones a les parets que delimiten l’espai. D’aquesta manera hem aconseguit que l’estand s’envolti de natura i proximitat. A més, un moble de fusta natural i dissenyat també per Nautilus ha donat el toc necessari i final per amenitzar l’espai amb un material tan natural i poc tractat com és la fusta.

Deixant de banda l’estand, hem treballat tres propostes gràfiques per a difondre les marques pròpies de Carns Trias i l’empresa en general. Aquest treball es podrà veure a la fira en format de flyers i dípitics; i a més us n’ensenyem una petita mostra en una fotografia a continuació.

 

IMG-20151023-WA0009

IMG-20151023-WA0010
IMG-20151022-WA0001 IMG-20151023-WA0008