WordPress 3.8 ja és aquí i ara és més “Cool”

Solucions integrals en comunicació i tecnologia aplicada.

La nova versió de WordPress ja és aquí, WordPress 3.8 arriba amb un nou disseny al panell d’adminsitració, més “cool” i amb un disseny responsive molt treballat. WordPress 3.8 es el resultat de més de 170 experts en el CMS i una gran comunitat que està continuament donant suport a la plataforma. WordPress 3.8 reb el nom de “Parker”, en honor del músic  de jazz “Charles Parker”.

L’actualització de les aplicacions  és una tasca de manteniment necessària per a qualsevol plataforma en software. Una actualització no és més que un seguit de millores respecte la versió anterior, enfocadades generalment en questions de seguretat, usabilitat i eficàcia. És important tenir els nostres portals actualitzats a l’última versió, com també ho és mantenir actualitzades a l’última versió els seus components com ara els themes, els plugins i els mòduls que s’hagin pogut programar independentment.

wordpress-3-8-nautilus

El nou disseny per a l’administrador de WordPress és al dia d’avui el més important de tots. Inclou icones vectorials completament redissenyats anomenats “Dashicons”, la tipografia escollida ha estat “Open Sans”, l’estructura és completament responsive, ideal per als usuaris de dispositius mòbils.

wordpress-mobile-nautilus